Carti citite:2011

  • Iubire etc. (Julian Barnes)
  • Consultatia (Laurent Seksik)
  • Codul lui Davinci (Dan Brown)
  • Ascensor spre esafod (Noel Calef)

miercuri, 15 aprilie 2009

Sentimente pe Stop


Sunt povesti care pur si simplu raman in aer cu sentimente puse pe stop, sentimente care nu te lasa sa treci mai departe .
Sunt personae cu care ai vrea sa fie ceva, dar nimic.
Va intelegeti perfect, va simtitt bine impreuna, chiar pareti a fi cel mai reusit cuplu dar degeaba. El nu te vrea sau tu nu-l vrei..din nu stiu ce motiv, nu sunteti impreuna sau ba da, sunteti impreuna doar din plictiseala..poate folosit cuvantul "plictiseala" e prea aspru sau poate nu, poate motivul este altul: sa va simtiti bine si sa nu fiti singuri, sa nu petreceti sarbatorile singuri multor persoane le este teama de asta, multora le este teama de singuratate.
De genul acesta de pers cu sentimente puse pe stop ar trebui sa ne ferim. Si noi la randul nostru fara sa vrem sau cu intentia noastra facem asta dar stim ce vrem, si ei stiu ce vor doar ca sunt incantati de o nou "persoana deosebita" adica tu ...si de ce ar rata o asemenea ocazie?
Persone cu sentimente pe stop, vor aparea mereu in calea noastra, cel mai bine e daca gasesti unul si toate is bune si frumoase sa-l scoti dup "stop" si sa apesi iar "Play" ..
Dar greu, la unii a ramas intepenit butounul “stop” si oricat ai incerca n-ai sa reusesti sa schimbi.
Astea sunt povesti fara de sfarsit cum e si versul acela de la vama “2 iNimi vor rula la nesfarsit” dar de tine depinde daca vor rula incontinuuu sau vor incetini pana la blocaj..
Astea sunt doar povesti..
Simple povesti fara de sfarsit cu sentimente puse pe "Stop"

9 comentarii:

Gigel spunea...

Paste fericit!
Primiti iepusorul?

Bya. spunea...

Doamne... m-ai descris pe mine :| :(

Poof spunea...

Femeie esti geniala! Chiar mi se intampla...Doar ca el poate are nevoie de un sut ca sa prinda avant sau doar se joaca.Se vede ca suntem sagetatoare...poate intr-o alta viata eu am fost tu iar tu eu...broscuta cu mot :*

Anonim spunea...

Ai conturat niste sentimente prin cele mai potrivite cuvinte intradevar....toti cel putin macar odata am trait aceste sentimente puse pe STOP! te pop!

Giolly spunea...

ti-am raspuns cum poti sa cunosti cum esti gasita la mine la blog.

Cecilia spunea...

mda...
ce-as putea sa zic?
...take care

Cecilia spunea...

>:D< :*

giuly spunea...

right

Cosmina spunea...

"fara de sfarsit" dar nici macar un inceput in adevaratul sens al cuvantului nu au avut...pacat..dar atat de real si des intalnit...