Carti citite:2011

  • Iubire etc. (Julian Barnes)
  • Consultatia (Laurent Seksik)
  • Codul lui Davinci (Dan Brown)
  • Ascensor spre esafod (Noel Calef)

marți, 14 octombrie 2008

Vine toamna

Era vineri, inceput de weekend iar balul bobocilor fusese aseara (joi).
Nu prea aveam chef de spectacole, doar sa ma duc acasa sa ma bag in pat la somn si nici vremea nu parea a fi frumoasa pentru altceva.
Am iesit de la scoala cand suntem anuntate, eu si mai multe colege sa mergem la Casa de Cultura ca cica se desfasoara o activitate "Lansarea codului Zambaccian 2 "
Mda groastic mi-am spus.
Eram in dubiu sa merg sau sa nu merg.Poate atunci as fi regretat ca nu am plecat acasa insa acum ma bucur ca am participat la: decernarea premiilor Festivalului de Literatura 'Agata Grigorescu Bacovia'la editia acesteia au intrat in concurs 80 de creatii ale tinerilor scriitori din intreaga tara.
Marele premiu a fost obtinut de poeta Adelina Georgeta Dozescu, din Timisoara iar locurile II si III au fost ocupate de medicul ploiestean Mircea Dinescu si de Cornel Diaconu, cadru militar in rezerva din Buzau.
Evenimentul s-a bucurat in acest an de prezenta unor importante personalitati culturale, printre care poetii Grigore Vieru care a facut ca de obicei asistenta sa vibreze la versurile sale si Adrian Paunescu, precum si alti membri ai Uniunii Scriitorilor, precum Marius Chelaru, Calistrat Costin, Nicolae Pogonaru, Tudor Cicu.
Primarul Emil Proscan, la randul sau om de cultura, director al revistei 'Fereastra',
editata de Asociatia Culturala 'Agata Grigorescu Bacovia', a pregatit invitatilor si momente muzicale deosebite fiind invitati sa cante Tatiana Stepa si Cvartetul de coarde 'Clasic' al Filarmonicii 'Paul Constantinescu' din Ploiesti.
(imi pare rau ca nu am gasit pe net filmulete de vineri)

De vineri pana duminica locuitorii orasului Mizil au uitat complet de grijile cotidiene si au tinuto intr-o petrecere cu prilejul Sarbatorilor Toamnei editia a-v-a, eveniment organizat de Consiliul Local si Primaria Mizil.
Vor evolua diverse formatii de dansuri populare si de muzica usoara din Mizil sau localitatile invecinate.
Mizilenii au avut parte de o portie de umor, prin prezenta "Caravanei lui Axinte", dupa care au urcat pe scena formatii, solisti vocali si instru-mentisti: IRIS, Elena Gheorghe, Nicu Paleru, Ionut Dolanescu, orchestra populara Flacara Prahovei,
duminica : DJ Project, Traian Ilea, Mihai Margineanu, Replica, Vacanta Mare si Directia 5,
"Serbarile toamnei" urmand a se incheia, spre miezul noptii, cu un interesant joc de artificii.


Iata programul in cateva orase prahovene

3-24 octombrie- Ceptura
#Zilele Cepturei, ed. a XII-a.
27-28 octombrie -Baicoi
#Toamna la Baicoi. Targ de produse agro-mestesugaresti, expozitii de arta, spectacole, distractii, hora. Participare zonala
31 octombrie -Ploiesti, Casa de cultura a sindicatelor
#Festival interjudetean de literatura umoristica
31 octombrie – 2 noiembrie. Valenii de Munte
#Serbarile Toamnei. Manifestare complexa de nivel nationalTatiana Stepa - Si totusi vine toamna
Asculta mai multe audio Muzica »

Niciun comentariu: