Carti citite:2011

  • Iubire etc. (Julian Barnes)
  • Consultatia (Laurent Seksik)
  • Codul lui Davinci (Dan Brown)
  • Ascensor spre esafod (Noel Calef)

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Saptamana memorie


Saptamana asta am fost permanent lovita de cate o amintire..fie placuta fie neplacuta dar amintirile m-au urmarit peste tot.
Saptamana asta o pot intitula saptamana aducerii aminte sau saptamana memoriei.Acum daca m-as intalni cu un cunoscut pe strada sigur as avea ce sa vorbesc cu el. sigur mi-as aminti si cele mai mici absurde, banale discutii pe care le-am avut..
Mi amintesc primul cadou,prima mea rochita primita de la bunici, prima zi de scoala, primul prieten, prima mea casa, primii prieteni, a doua casa si peripetiile de atunci,cele mai scarry vise, imprietenirea cu copii de acolo,ineceputul problemelor, schimbarea casei, o noua viata alaturi de necunoscuti, primul prieten, prima papusica si ar mai fi.
Ieri umblam pe dc asa ca sa mai scap de plictiseala cand dau peste Margareta- Ovidiu Lipan Tandarica si Zdop si Zdup- tiganii si ozn o melodie de acum muult muuult timp nici macar nu am mai auzit de formatie cred k s-or fi despartit sau eu stiu pe unde or mai fi...
oh chiar ai miss those times:X

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna Xoxo sau cum e vorba prin Brasov "Servus" (eu inca incerc sa ma obisnuiesc cu acest tip de salut). merci pt comentariile lasate, chiar le-am citit pe toate si acum o sa incer sa iti raspund la ele:
1)scriem pentru ca incercam sa mai salvam arta - ar putea fi un raspuns, iar eu dincolo de toate scriu pentru ca in primul rand sunt scriitor, jurnalist sau poet. si scriem uneori pentru foaia ne va asculta si in ceea ce scriem ne vom regasi. nu se judeca dupa ce se scrie si dupa ce se citeste, as mai putea sa spun.
2)stiu ca prietenul e dincolo de moarte si sper ca sa existe viata si acolo. altfel, e totul lipsit de logica iar dramele sunt doar niste acte jucate pe o scena demonica.
3)chiar am sufletul zbuciumat. ai 16 ani, dar ai sa afli ca daca iubesti profund poti sa sufei profund. in plus, s-auadunat cam multe ... asa toate la un loc ... dar eu raman in picioare ... nu las pe nimeni si nimic sa ma distruga. la fel sa faci si tu!
4)nu face nimic daca ai avut cateva greseli. toti gresim si invatam din erori.
5)la asta cu increderea asa este ...dar sa stii ca eu cu cativa lansasem in trecut un curent, curentul aka style's, adica: fara masti gata de purtare in orice moment, direct, iubitori de arta si de frumos, sincer si sa nu temem sa spunem sau sa accpetam adevarul. dar pe atunci eram copii ...
6)pretuim doar prea tarziu. insa citeste 3 ani din viata ... de pe barbierubogdan.wordpress.com sau de pe bbpingu.weblog.com sau de pe bogdanbarbieru.weblog.com
7)oarecum are legatura cu poza de pe hi5.
8) daca esti din mizil si in urma cu ceva timp ai fi citit mizilul m-ai fi vazut pe acolo ca redactor sef-adjunct. da multi spun ca sunt cel mai bun ziarist mizilean in prezent. asa o fi ... nu stiu dar stiu ca e unul pe numele sau Cristian Stancu si e pe la click redactor sef sau ceva de genul asta. si mai e si nea' Raul Alexandrescu, s-a dus si el saracul;, care cel putin in jurnalismul sportiv prahovean este unmonstru sacru. si florentina musat scrie foarte frumos ...
Si cam atat. ai grija de tine ... frumoase versuri ... pa
sper sa ne "auzim" curand ...

Anonim spunea...

poze cu mine poti gasi pe bbpingu.weblog.ro/fotoblog sau pe bogdanbarbieru.weblog.ro sau pe barbierubogdan.wordpress.com la pafina despre bogdan barbieru. de ce te-am ales pentru ce,
nu stiam de existenta blogului tau, dar daca vrei sa ne vdm sau ne cunoastem mai bine trimite un e-mail cu nr. de telefon pe adresa de e-mail bogdanb.pingu@gmail.com, la fel ca ceilalti vizitatori de blogurile mele. ai grija, suflet inocent
lumea e dusmanoasa te arde chiar si in gluma te pup

Anonim spunea...

nu stiu cum sa iti mai spun, dar eu nu am facut puscarie la modul cel mai serios, aam fost odata cauzat de agresiune verbala iar modul in care s-a purtat anchetatorul m-a facut sa-mi fie scarba de majoritatea politistitlor. desi eram nevinovat si acest lucru s-a dovedit mai tarliu, am fost tratat ca un asasin. iti spun un secret : jurnalul unui detinut e un documentar bazat pe realitate, dar asta dupa ce am purtat discutii cu mai multi detinuti si dupa ce a vizitat penitenciare. iar la police am ajuns din cauza fostei iubite ex-logodnice. atunci mi-a venit ideea acestui documentar. asta sa fie secretul nostru. ce scriu e realitatea din puscariile noastre. pa ai grija de tine si la cati mai multi vizitatori.
se pare ca mi-am mai strans un fan, am nevoie de fani, m-am convins ca pentru un scriitor ei sunt totul, ci nu banii. iar eu in curand, in martie, voi scoate o carte> "In amintirea suferintei", ce va contine mai multe nuvele-roman, poezii, acest documentar si arta erotica, adica curvar.jurnal.
te pup si ai grija de tine.